sâmbătă, 21 martie 2015

Esti indecisa in privinta tinutei de anul acesta ? Iata cateva sfaturi care ar putea sa te ajute.

           Primavara se apropie,iar vitrinele sunt pline cu oferte noi si tentante pentru garderoba dumneavoastra.Cum sa stiti ce sa alegeti ? Iata care sunt cele mai importante tendinte de culoare pentru primavara-vara 2015.

          Paleta de culori pentru primavara-vara 2015 este foarte placuta si eleganta,avand culori reci cat si calde,astfel incat veti atrage atentia,dar fara sa bata la ochi.Ca in fiecare sezon si aici intalnim culori clasice precum negru,rosu,alb,etc.
              Iata care sunt tendintele de culoare pentru primavara-vara 2015 :        
  1. Marsala - Pantone (o companie cu sediul in Carlstadt,New Jersey) a definit Marsala,ca fiind culoarea anului 2015.Avantajele sale sunt ca este o culoare profunda,dramatica si puternica,care poate evidentia farmecul fiecarei femei.Nuantele rosiatice sunt alegerea perfecta pentru un look de seara.Mai mult,Marsala ofera posibilitati interesante pentru combinatii cu alte culori la moda pentru 2015,spre exemplu gri sau chiar galben.
  2. Kaki - Kaki ne aduce inapoi in Africa,stilul safari fiind popular inca de acum cativa ani.Aceasta ne reaminteste,de asemenea de combinatiile militare.Avantajul acestei culori este ca ofera atat nuante mai inchise cat si mai deschise.Un sentiment de libertate si putere.Kaki este prezent in colectiile multor branduri cum ar fi : Chanel,Marc Jacobs,Ralph Lauren,Gucci,Michael Kors,Sonia Rykiel,Balenciaga.
  3. Galben - Galbenul este cea mai potrivita culoare pentru primavara si vara.Energica,vesela si pozitiva,atrage atentia,dar fara sa fie prea tipatoare,asa cum sunt nuantele neon.In plus,designerii ofera galben in diferite nuante in functie de gust,potrivite pentru cei care iubesc culorile vii,sofran,mustar si chihlimbar (cu tenta de maroniu),galbenele si mandarine.
  4. Trei nuante de albastru - Albastru este o culoare necesara in colectiile designerilor in fiecare an si in fiecare sezon.Diferenta de data aceasta este faptul ca Pantone se concentreaza pe trei nuante specifice.Aquamarine este delicat,fermecator si linistitor,creeaza un sentiment de armonie.Se combina bine cu culori stralucitoare.Culoarea bleumarin este mai profunda,mai intunecata si mai dramatica.A treia este albastru clasic,pe care designerii in aceasta primvara au decis sa o combine cu alb,o combinatie care nu va lasa indiferent pe nimeni.
  5. Roz - Pentru iubitorii de gama pastel,Pantone ofera o gama larga de nuante de roz.Aceasta este o nuanta care va duce inapoi la copilarie si va trezeste feminitatea.Exista radiatii romantice si visatoare,care creeaza o stare de spirit buna si ridica zambete.
  6. Gri deschis - Culoarea gri deschis este o alta culoare eleganta printre culorile de primvara-vara 2015.Aceasta culoare are un alt efect,ea vorbeste de securitate,profesionalism,responsabilitate.Este ideala pentru garderoba pentru birou din acest sezon.


        Toate aceste modele superbe de rochite si alte cateva zeci le puteti gasi pe acest site la super reducere,reduceri chiar si de 50 %,intra acum pe Declub si convinge-te. Declub este un concept store unic dedicat tinutelor elegante/de club,adresandu-se publicului feminin intre 17 si 30 de ani,oferind in medie 120 de modele in stoc si modele noi ce sunt aduse in colectii lunare. Declub.ro este un magazin tanar cu o echipa de management experimentata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu